Sentrum Bil - bruktbiler for alle

Velkommen til Sentrum Bil

Sentrum Bil har lokaler i Gol Sentrum (ved siden av YX bensinstasjon).

Sentrum Bil har verksted for oljeskift, lettere karosseriarbeide, enkle reparasjoner, bilpleie og salg av dekk, felg og batterier. Vi utfører også større reparasjoner i samarbeid med verkstedet som utfører reparasjoner på våre egne biler.

Hvor finner du oss!

Sentrum Bil ligger i Gol i Hallingdal, du finner oss i Gol sentrum. Gol kommune ligger omtrent tre timers kjøring fra Oslo. Bergensbanen går gjennom Gol og har flere avganger daglig. Du kan også benytte deg av ekspressbuss.
Hallingdal har flere typiske turistkommuner som tilbyr aktiviteter vinter og sommer. De mest kjente er Hemsedal og Geilo som begge har godt utbygde alpinbakker.

Mer informasjon om Gol finner du her.

Litt mer om Sentrum Bil!

Sentrum Bil omsetter biler som passer alle og enhver, fra "billigbiler" til nyere biler i alle prisklasser.

Etter mange år i bransjen har vi etterhvert etablert gode og seriøse kontakter på innkjøpssiden.

Bruktbil er vårt fag, der hver dag gir oss en ny mulighet til å utvikle oss videre og stadig øke vår kompetanse på området. Våre bruktbilpriser er satt ut fra markedsundersøkelser som til enhver tid forteller hva den enkelte bil er verdt. Mange av våre kunder kommer fra større byer og kjøper bil hos oss, og dette gir oss en tilbakemelding på at våre priser er svært "hyggelige".

Fornøyde kunder er grunnlaget for vår eksistens!

Kjøp av bil handler ikke bare om pris. Som kunde skal du også føle en trygghet ved produktet du kjøper. Vi i Sentrum Bil omgir oss med mennesker med særdeles god kompetanse innenfor område bil. Våre biler leveres med tilstandsrapport og alle feil på testen blir utbedret før levering til kunde. Dersom bilen skulle ha vært, eller skal inn til EU-kontroll i nærmeste fremtid, leverer vi selvfølgelig bilen ferdig EU-godkjent. Ønsker du å ta en NAF-test, ligger NAF Testestasjon i nærheten av oss og vi er selvfølgelig behjelpelig med å levere bilen for deg.

Vi garanterer at bilene er frie for økonomiske heftelser.

I tillegg til kjøp og salg av biler tilbyr vi et godt kommisjonssystem, hvor vi kan selge bilen for deg. For nærmere opplysninger om dette kan du ta kontakt med oss.

Bilene leveres med 1 måned til 1 års garanti. Skulle det forekomme problemer i garantiperioden, er du hjertelig velkommen tilbake til oss.

Vi ønsker deg velkommen til Sentrum Bil og Hallingdal.

 


Ta turen, nyt naturen- og gjør en god handel!!!!!


E-post: post@sentrum-bil.no       Mobil: 950 24 933       Tlf: 32 07 37 77